Connect with us
Радовиш3 часа ago

Околу 300 дечиња од ДГ„ Ацо Караманов“ од Радовиш се подготвуваат за одржување на големата завршна приредба

Гевгелија5 часа ago

Активности со боева муниција на место викано „Караорман“, Општина Гевгелија

Радовиш8 часа ago

Избрани нов Лидер и нови членови на Координативното тело на Клубот на млади на Црвен крст Радовиш

Радовиш9 часа ago

Одржана првата бизнис средба во Радовиш

Радовиш3 дена ago

Од понеделник во ОНБ „Браќа Миладиновци„ во Радовиш „САЕМ НА КНИГИ 2022“

Македонија3 дена ago

Дијалогот со СОНК продолжува договорена следна средба на 17 мај

Македонија3 дена ago

Македонската претставничка Андреа Коевска не успеа да се избори за пласман во големото финале на Евросонг

Радовиш4 дена ago

ЗПОРК од Радовиш беше домаќин на пензионерската манифестација „Ревија на музика песна и игри“

Радовиш4 дена ago

Пуштена во употреба новата Сала за венчавање – „Музеј на љубовта и уметноста“ во Радовиш

Радовиш4 дена ago

Утре во Радовиш ќе се одржи првата бизнис средба, градоначалникот Ристов упати јавна покана

Радовиш4 дена ago

„САЕМ НА КНИГИ 2022“ ќе се одржи во Општинска народна библиотека „Браќа Миладиновци„ Радовиш

Радовиш4 дена ago

Општина Радовиш повторно распишува ЈАВЕН ПОВИК за избор на членови за формирање на Локален младински совет

Македонија5 дена ago

Потсетување до сите сточари, во тек е повикот за набавка на силоси за сточна храна

Радовиш3 часа ago

Околу 300 дечиња од ДГ„ Ацо Караманов“ од Радовиш се подготвуваат за одржување на големата завршна приредба

Радовиш3 дена ago

Од понеделник во ОНБ „Браќа Миладиновци„ во Радовиш „САЕМ НА КНИГИ 2022“

Македонија3 дена ago

Македонската претставничка Андреа Коевска не успеа да се избори за пласман во големото финале на Евросонг

Радовиш4 дена ago

ЗПОРК од Радовиш беше домаќин на пензионерската манифестација „Ревија на музика песна и игри“

Радовиш4 дена ago

Пуштена во употреба новата Сала за венчавање – „Музеј на љубовта и уметноста“ во Радовиш

Радовиш4 дена ago

Утре во Радовиш ќе се одржи првата бизнис средба, градоначалникот Ристов упати јавна покана

Радовиш5 дена ago

Радовишките пожарникари учествуваа во обука за давање на прва помош одржана од НАТО контингентот во Македонија

Радовиш6 дена ago

Меѓународен фолклорен фестивал „Велигденски средби 2022“ на манастирскиот комплекс „Св.Георгиј“ во Ораовица

Конче6 дена ago

Практична обука за справување со шумски пожари на пожарникарите од доброволното противпожарно друштво од Општина Конче

Радовиш1 недела ago

Во Радовиш по петти пат литературно поетска манифестација за деца и млади „Пролет на сребрените соништа 2022“

Радовиш1 недела ago

Во Радовиш одбележан Денот на победата над фашизмот и Денoт на Европа 9 Мај

Радовиш2 недели ago

Со положување на свежо цвеќе на спомен обележјето во Радовиш, одбележана 119 годишнината од смртта на великанот Гоце Делчев

Радовиш2 недели ago

Советот ја изгласа Предлог Одлуката за распределба на средства на граѓански здруженија од Општина Радовиш

Радовиш3 часа ago

Околу 300 дечиња од ДГ„ Ацо Караманов“ од Радовиш се подготвуваат за одржување на големата завршна приредба

Гевгелија5 часа ago

Активности со боева муниција на место викано „Караорман“, Општина Гевгелија

Радовиш8 часа ago

Избрани нов Лидер и нови членови на Координативното тело на Клубот на млади на Црвен крст Радовиш

Радовиш9 часа ago

Одржана првата бизнис средба во Радовиш

Радовиш3 дена ago

Од понеделник во ОНБ „Браќа Миладиновци„ во Радовиш „САЕМ НА КНИГИ 2022“

Македонија3 дена ago

Дијалогот со СОНК продолжува договорена следна средба на 17 мај

Македонија3 дена ago

Македонската претставничка Андреа Коевска не успеа да се избори за пласман во големото финале на Евросонг

Радовиш4 дена ago

ЗПОРК од Радовиш беше домаќин на пензионерската манифестација „Ревија на музика песна и игри“

Радовиш4 дена ago

Пуштена во употреба новата Сала за венчавање – „Музеј на љубовта и уметноста“ во Радовиш

Радовиш4 дена ago

Утре во Радовиш ќе се одржи првата бизнис средба, градоначалникот Ристов упати јавна покана

Радовиш4 дена ago

„САЕМ НА КНИГИ 2022“ ќе се одржи во Општинска народна библиотека „Браќа Миладиновци„ Радовиш

Радовиш4 дена ago

Општина Радовиш повторно распишува ЈАВЕН ПОВИК за избор на членови за формирање на Локален младински совет

Македонија5 дена ago

Потсетување до сите сточари, во тек е повикот за набавка на силоси за сточна храна

Струмица5 дена ago

Кривична за струмичанец, украл делови од фрижидерите од пред неколку маркети во Струмица

Радовиш5 дена ago

Радовишките пожарникари учествуваа во обука за давање на прва помош одржана од НАТО контингентот во Македонија

Радовиш5 дена ago

Општина Радовиш објави ЈАВЕН КОНКУРС за доделување на 15 стипендии за упис на студенти на Универзитет за туризам и менаџмент во Скопје

Радовиш6 дена ago

Меѓународен фолклорен фестивал „Велигденски средби 2022“ на манастирскиот комплекс „Св.Георгиј“ во Ораовица

Конче6 дена ago

Практична обука за справување со шумски пожари на пожарникарите од доброволното противпожарно друштво од Општина Конче

Конче6 дена ago

Спроведена еко акција Генералка Викенд 2022, на локација покрај езерото Мантово, собрани над 200 вреќи отпад

Радовиш6 дена ago

Ново партерно уредувањето на училишниот двор конечно доби подрачното училиште во село Воиславци

Радовиш6 дена ago

Пронајдени и одзмени 60 стебла од растението канабис по извршен претрес во дом во радовишко село

Радовиш4 дена ago

Пуштена во употреба новата Сала за венчавање – „Музеј на љубовта и уметноста“ во Радовиш

Радовиш4 недели ago

Вкупно 165 таблети за дел од учениците од основните училишта во Општина Радовиш

Радовиш9 часа ago

Одржана првата бизнис средба во Радовиш

Радовиш4 дена ago

Утре во Радовиш ќе се одржи првата бизнис средба, градоначалникот Ристов упати јавна покана

Радовиш6 дена ago

Ново партерно уредувањето на училишниот двор конечно доби подрачното училиште во село Воиславци

Богданци4 недели ago

Приведно лице од Богданци, ограбил казино

Свет4 недели ago

Земја во која сите луѓе живеат во изобилство. Нема невработеност, нема бездомници, а медицината и образованието се бесплатни

Радовиш1 недела ago

Во Радовиш одбележан Денот на победата над фашизмот и Денoт на Европа 9 Мај

Радовиш2 недели ago

Симулациона вежба на сообраќајна несреќа, во која учество земаа едно возило, еден мотор и пешак

Радовиш2 недели ago

Деновиве започнаа пролетните градежни активности во Радовиш, со асфалтирање на улици со комплетен водоводен и канализациски систем

Радовиш2 недели ago

Советот ја изгласа Предлог Одлуката за распределба на средства на граѓански здруженија од Општина Радовиш

Македонија4 недели ago

Влада: На вработените кои штрајкуваат ќе им се исплатат само придонесите на платите

Радовиш8 часа ago

Избрани нов Лидер и нови членови на Координативното тело на Клубот на млади на Црвен крст Радовиш

Радовиш5 дена ago

Радовишките пожарникари учествуваа во обука за давање на прва помош одржана од НАТО контингентот во Македонија

Радовиш4 недели ago

Јавното претпријатие Плаваја од Радовиш со извесување до корисниците на Втората урбана

Радовиш2 недели ago

Со положување на свежо цвеќе на спомен обележјето во Радовиш, одбележана 119 годишнината од смртта на великанот Гоце Делчев

Македонија4 недели ago

Од ноќеска на полноќ се покачува цената на горивата

Радовиш3 недели ago

Министерот Спасовски на промоција на реконструираниот објект на Полициската станица во Радовиш

Регион1 недела ago

Според полицискиот билтен, во казино во Радовиш закани кон вработена, во Конче нарушен јавниот ред и мир…

Вести Југоисток

Најнови Вести