Connect with us

Регион

Што предвидуват во програмата и што ветуваат Заев и Мицкоски пред граѓаните во регионот

Лидерите на двете најголеми политички партии СДСМ и ВМРО ДПМНЕ,  Зоран Заев и Христијан  Мицкоски кои го посетија Радовиш, на...