Connect with us

Избори 2020

Истече рокот за поднесување приговири до ДИК, Левица поднесе 1.982 приговори

 Пред истекот на рокот, Левица поднесе 1.982 приговори. Како што објави партијата на Фејсбук, приговорите се поради изборни нерегуларности и...

More Posts