Connect with us

Македонија

Двајцата министри се договорија за мирно чествување на роденденот на Гоце Делчев на 4 февруари

Министерот за внатрешни работи на Македонија, Оливер Спасовски оствари работна средба со министерот за внатрешни работи на Република Бугарија, Иван...