Connect with us

Гевгелија

На Граничен премин Богородица фатени 387 штеки различни видови цигари и тутун

Ноќва (14.09.2023) во 01.20 часот на Граничен премин Богородица, полициски службеници од Полициската станица за граничен премин и граничен надзор...