Connect with us

Богданци

Левица – Богданци: Со сериозен криминал се доприватизира некогашен „Елегант Богданци“

Политичката партија Левица – Богданци со Реакција до јавноста околу приватизирањето на некогашен „Елегант Богданци“ “Криминално приватизираната некогашна државна компанија...