Connect with us

Uncategorized

Препораката за јавни собири продолжува и неделава, се откажуваат многу настани

Препораките воведени за заштита од коронавирусот да не се одржуваат јавни собири продолжуват и неделава. Нов потврден случај на коронавирус...