Connect with us

Технологија

Презентиран новиот дигитален македонски туристички водич во рамки на Проектот за локална и регионална конкурентност

Во насока на зголемување на искористеноста на капацитетите во секторите туризам и угостителство, денес Сојуз на стопански комори на Македонија...

More Posts