Connect with us

Струмица

Градоначалникот Костадинов заврши на инфузија, вдишал чад од пожарите

Градоначалникот на Општина Струмица, Костадин Костадинов вчера завршил на инфузија откако вдишал чад при гаснењето на пожарите. Информацијата ја објавија...