Connect with us

Спорт

Ливерпул го реализираше еден од најголемите трансфери во историјата на фудбалот

Англискиот Ливерпул го договори трансферот на Еквадорецот од редовите на Брајтон, Мојсес Кајсед за 126 милиони евра, на денот кога...

More Posts