Connect with us

Свет

Во замокот Винздор, денеска ќе биде погребана кралицата Елизабета Втора

Денеска ќе биде погребана кралицата Елизабета Втора во замокот Винздор покрај принцот Филип. Погребот ќе биде прикажан во парковите, плоштадите...

More Posts