Connect with us

Богданци

Победник на годинешниот „Треш Фешн“ е тимот од СОУ „Богданци“, а специјалната награда ја доби тимот од СОУ „Коста Сусинов“ од Радовиш

Победник на годинешниот „Треш Фешн“ натпревар е тимот од СОУ „Богданци“, а специјалната награда за најголема количина собран отпад ја...