Connect with us

Радовиш

Поет од Виетнам и поет од Саудиска Арабија годинашни носители на интернационалната награда „АЦО КАРАМАНОВ„

Виетнамскиот поет Мај Ван Фан од Виетнам и арапскиот поет Раед Анис Ал-Јиши од Саудиска Арабија годинашни носители на интернационалната...