Connect with us

Политика

Апасиев кон Џафери: „Честити царе, фараоне, од денес двојазичните материјали ќе ви ги враќаме“

„Честити царе, фараоне,  велик везиру Талат Џафери  ви се обраќам процедурално…. Ова што вие го правите претседателе со двојазични  материјали,...