Connect with us

Ново Село

Во недела протест-блокада на патот кој води кон Колешинскиот Водопад, против неконтролираната сеча на шумата во Беласица

Во недела на 11април во 12 часот, месната зедница и жителите на Колешино, со поддршка на градоначалникот на Општина Ново...