Connect with us

Конче

Полагање-фрлање на Чесниот Свет Крст на централно ниво во Општина Конче ќе се изврши во водите на реката Крива Лакаавица

„Благопријатно ги известуваме сите верници од Конечка Парохија, и сите граѓани на Општина Конче По повод предстојниот празник ,,БОГОЈАВЛЕНИЕ-ВОДИЦИ,, на...