Connect with us

Земјоделие

Министерот Хоџа: Протестите на тутунарите ќе бидат прекинати до петок, закажана е заедничка средба со откупувачите!

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа, заедно со градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски и директорот на Државниот...

More Posts