Connect with us

Економија

Влада: Граѓаните да бидат спокојни, бидејќи не се очекува ценовен шок на основните прехранбени производи

 „Владата на Република Македонија и државните институции ја следат состојбата на дневна состојба во земјата и ги преземаат сите мерки...