Connect with us

Европа

Колку алкохол може да има возач во крвта во земјите на ЕУ

Земјата Возачите воопшто Возачи почетници и/или млади возачи Италија 0,5 промили 0 на илјада Австрија 0,5 0,1 Белгија 0,5 0,2...

More Posts