Connect with us

Дојран

Градоначалникот Ангов, потпиша договор за реконструкција на три локални патишта во Дојран за кои се обезбедени 30 милиони денари

Вложуваме преку 30 милиони денари за подобрување на локалната патна мрежа во Дојран, обезбедуваме регионален раст и развој и подигнување...

More Posts