Connect with us

Василево

Започна реновирањето на ПУ „Атанас Нивичански“ во Висока Маала, Општина Василево

Викендов започна реновирањето на ПУ „Атанас Нивичански“ во Висока Маала, информира градоначалникот на општина Василево, Славе Андонов. „По остварената работна...

More Posts