Connect with us

Валандово

Реализирани над 75 отсто од проектот за наводнување на јужна долина на Вардар – Втора фаза, Спасовски и Димковски во посета на Валандово

Увид во градежните работи на Проектот за наводнување на јужната долина на река Вардар – Втора фаза извршија техничкиот премиер...

More Posts