Connect with us

Босилово

Трипуновски на трибина во Босилово: После овие пет години ќе биде радост ако најдеме млад човек која сака да се занимава со земјоделство

Комисијата за земјоделство, шумарство и водостопанство на ВМРО-ДПМНЕ организираше трибина во Босилово со земјоделците од целиот струмички регион, предводена од...

More Posts