Connect with us

Балкан

Грција бележи пораст на бројот на нови случаи со Ковид – 19, потврдени се нови случаи и со делта сојот

Трет ден Грција бележи раст на бројот на новозаразени од Ковид -19, а денеска по пауза од месец и половина...