Connect with us

Огласи

СЕ ПРОДАВА ИМОТ ВО РАДОВИШ

Media Press

Published

на

Се продава имот на ул.Плачковица бр. 133 во Радовиш.

Куќа веднаш вселива152м2, куќа 150м2 со дворна површина500м2, деловен простор 65м2 со дозвола за надградба, гаража 29м2. плац 644м2 и втор плац 1092м2.

Цена по договор.

Информации на тел. 078 545 494

прикажи повеќе
Advertisement

Огласи

СЕ ПРОДАВА СПРАТ ОД КУЌА

Media Press

Published

на

Се продава спрат од куќа која се наоѓа на улица ,, Кеј 8ми Септември,, бр.104 Радовиш. Спратот зафаќа површина од 73м2 и дворно место 80м2, со посебен влез и со чист имотен лист. Реновиран е целиот спрат со нов кров, нови прозорци и ролетни. Спратот се продава целосно опремен со мебел, но може и без мебелот. Цена по договор.

Повеќе информации на тел.бр. 070 798 230 Велин и 071 234 762 Марија

Прочитај повеќе

Огласи

КИТ ГО ТРАНС ВРАБОТУВА

Media Press

Published

на

Кит Го Транс од Штип има потреба од возач со Д категорија.

Информации на телефон 070 368 690

Прочитај повеќе

Огласи

ЕЛПИ ДООЕЛ ОД СТРУМИЦА ВРАБОТУВА

Media Press

Published

на

ЕЛПИ ДООЕЛ ОД СТРУМИЦА ВРАБОТУВА:

ЕЛЕКТРО-ИНЖЕНЕР, ПЛАТА 40.000-70.000,00 МКД.

ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР, ПЛАТА 40.000-70.000,00 МКД.

ВОДОИНСТАЛАТЕРИ, ПЛАТА 25.000-50.000,00 МКД.

Сите заинтересирани лица повеќе информации можат да побараат на тел: 077/626-658, 071/205-724 или 034/344-420 или да остават свои податоци на e-mail: elpi_turnovo@hotmail.com

Прочитај повеќе