Connect with us

Огласи

ОГЛАС: АД ИГМ Еленица – Струмица отвора повеќе позиции за работа

Media Press

Published

на

АД ИГМ Еленица – Струмица бара работници со и без работно искуство во повеќе области и тоа:

1. Ракувачи на автоматика
2. Електричари
3. Бравари
4. Општи работници
5. Транспортни работници
6. Виљушкаристи

Вработени на цело работно време, со редовни примања и К-15.

Плата по договор

Информации на телефон: 070 415 904
Секој работен ден од 07:00 до 15:00

Огласи

Надворешен соработник/дописник за (работа од дома)

Media Press

Published

на

Доколку редовно нè следиш, сакаш да пишуваш, креативен си и имаш желба да придонесеш за развој на порталот од содржински аспект  – ти си она што го бараме!

Кои квалификации Ви се потребни:

 1. Завршено ВСС (новинарство, филолошки и други сродни факултети се предност)
 2. Талент и желба за пишување на квалитетни и креативни текстови
 3. Беспрекорно познавање на македонски јазик, граматика и правопис
 4. Одлично познавање на англиски јазик
 5. Користење на социјални медиуми (Facebook и Instagram)
 6. Познавање на MS Office
 7. Следење на светските трендови, информации и новости
 8. Работното искуство поврзано со работното место ќе се смета за предност
 9. Искуство со WordPress ќе се смета за предност

*Најважна е желбата за сопствен развој во оваа област!

Доколку сакате да бидете дел од тимот на mediapress.mk и сметате дека би биле соодветни за оваа позиција, испратете ни го вашето CV на contact.mediapress@yahoo.com како и 2-3 примерока од Ваш пишан текст.

Прочитај повеќе

Огласи

Стекнете се со бесплатна обука за дигитален маркетинг – аплицирајте најдоцна до 01.04.2021

Media Press

Published

на

Реномиран онлајн и телевизиски медиум со 28 годишно искуство и примат во телевизиската дејност во југо-источниот регион, распишува оглас за вршење на бесплатна обука за дигитален маркетинг за лица од 18-40 години.

Обуката опфаќа изучување на основните компјутерски вештини, веб пребарување, управување со социјални медиуми, вебсајт маркетинг и e-mail кампањи, креирање на успешна стратегија за дигитален маркетинг.

Најдобрите кандидати ќе имаат можност да продолжат со работа на една од следниве работни позиции:

 • Специјалист за дигитален маркетинг
 • Уредник на социјални мрежи
 • Маркетинг агент

Заинтересираните кандидати не е неопходно да имаат претходно стручно познавање или искуство во наведената област, потребно е само да поседуваат самоиницијатива, одговнорност и интерес за развој во наведената област.

Аплицирајте на следниот линк: https://forms.gle/GBDARqvwxJAgpRAU7

Напомена: Апликацијата трае најдоцна до 01.04.2021

Прочитај повеќе