Connect with us

Огласи

Стекнете се со бесплатна обука за дигитален маркетинг – аплицирајте најдоцна до 01.04.2021

Media Press

Published

на

Реномиран онлајн и телевизиски медиум со 28 годишно искуство и примат во телевизиската дејност во југо-источниот регион, распишува оглас за вршење на бесплатна обука за дигитален маркетинг за лица од 18-40 години.

Обуката опфаќа изучување на основните компјутерски вештини, веб пребарување, управување со социјални медиуми, вебсајт маркетинг и e-mail кампањи, креирање на успешна стратегија за дигитален маркетинг.

Најдобрите кандидати ќе имаат можност да продолжат со работа на една од следниве работни позиции:

  • Специјалист за дигитален маркетинг
  • Уредник на социјални мрежи
  • Маркетинг агент

Заинтересираните кандидати не е неопходно да имаат претходно стручно познавање или искуство во наведената област, потребно е само да поседуваат самоиницијатива, одговнорност и интерес за развој во наведената област.

Аплицирајте на следниот линк: https://forms.gle/GBDARqvwxJAgpRAU7

Напомена: Апликацијата трае најдоцна до 01.04.2021

прикажи повеќе
Advertisement

Огласи

Чуствувајте се безгрижни на патувањето со Horizont Reisen – Niko Ekspres

Media Press

Published

на

Патувајте удобно и безгрижно со Horizont Reisen – Niko Ekspres .

Лиценциран превоз на патници и пратки до Швајцарија. Поаѓање секоја среда и сабота од Македонија и секој вторник и петок од Швајцарија.

Резервирајте го вашето место на телефонските броеви:

Во Македонија:
+389 71 557 111
+389 75 737 221
+389 70 253 362

Во Швајцарија:
+41 76 27 77 916
+41 79 95 45 842
+41 79 93 89 142
+41 79 19 59 541

Прочитај повеќе

Огласи

Халкидики травел – Радовиш со одлична понуда ова лето

Media Press

Published

на

И оваа година летувајте преку Халкидики травел – Радовиш во Неа каликратија. Добијте го идеалниот одмор по супер цени.

Халкидики травел – Радовиш ви нуди еднодневен или повеќедневен одмор со вклучен организиран или сопствен превоз на плажите на Неа Каликратија.

Сместете се во преубавите апартмани Димитри, Клеру, Марија, Фросо и многу други.

Прочитај повеќе

Огласи

ОГЛАС: АД ИГМ Еленица – Струмица отвора повеќе позиции за работа

Media Press

Published

на

АД ИГМ Еленица – Струмица бара работници со и без работно искуство во повеќе области и тоа:

1. Ракувачи на автоматика
2. Електричари
3. Бравари
4. Општи работници
5. Транспортни работници
6. Виљушкаристи

Вработени на цело работно време, со редовни примања и К-15.

Плата по договор

Информации на телефон: 070 415 904
Секој работен ден од 07:00 до 15:00

Прочитај повеќе